Over onsSchildersbedrijf Fransen is een nieuw en jong bedrijf in het Noorden. Wij voeren elke dag met passie het schildersvak uit en zorgen ervoor dat u woning of bedrijfspand weer voor jaren beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en weten voor elk probleem een juiste oplossing toe te passen. U kunt bij ons terecht voor het buiten en binnen schilderwerk, maar ook voor verschillende soorten Wandafwerking. Het plaatsen van isolerende beglazing en het herstellen van Houtrot. Schildersbedrijf Fransen kan uw ruimte ook verfraaien met een speciaal gemaakte muurschildering en het aanbrengen van speciaal fotobehang. Zo wordt een ruimte echt een persoonlijke omgeving.

Wij zijn aangesloten bij de erkend betere schilder. Zo bent u altijd gegarandeerd van een vakbekwaam schilder en garantie op het geleverde werk. Wij werken uitsluitend met professionele verfproducten.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen dan komt Jasper Fransen graag bij u langs om het werk te bekijken en uw wensen te bespreken zodat er een passende offerte aangeboden kan worden.

Jasper Fransen.